O nas

Dobrodošli na spletni strani Rotate Atelier, kjer si lahko izposodite elegantne obleke in torbice ter s tem podprete trajnost. Verjamemo, da si vsaka priložnost zasluži kanček glamurja, zato je naše poslanstvo to omogočiti vsakomur, narediti dizajnerske obleke in torbice cenovno dostopne in okolju prijazne.


Pri Rotate Atelier razumemo navdušenje, ko pride do iskanja popolne obleke in torbice za posebne priložnosti. Tukaj smo za vse vaše manjše dogodke in življenjske mejnike, da vam pomagamo izgledati in se počutiti najbolje. Zadovoljstvo strank je v središču našega poslovanja. Prizadevamo si zagotoviti izjemne storitve in preseči vaša pričakovanja na vsakem koraku procesa trajnostnega najema. Naša predana ekipa stilistov vam je na voljo, da vam pomaga pri izbiri.


Pobrskajte po naši spletni strani ali obiščite naš showroom, da raziščete našo ponudbo dizajnerskih oblek in torbic, ki so skrbno izbrane glede na kakovost, stil in trajnostne proizvodne prakse.


Upamo, da boste pri nas vedno našli modni kos zase. Hvala, ker ste izbrali Rotate Atelier. Skupaj ustvarjajmo nepozabne spomine in hkrati pozitivno vplivajmo na naš planet.

Sledite nam na Instagramu

@rotateatelier