FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori
Trenutno imamo na voljo obleke v velikostih XS – L. Sčasoma bo na voljo tudi večja izbira velikosti.
Rotate Atelier nima trgovine, imamo pa v prostorih fotografskega studia Sandre Vidmar, na naslovu Ljubljanska cesta 68, 1230 Domžale showroom, kjer lahko s predhodno rezervacijo termina vsako sredo od 14:00 do 20:00 pomerite naše obleke, ki so trenutno na voljo.
Večina oblek je standardne velikosti, zato izberite velikost, ki jo običajno nosite. Obleke, ki so primerne za več velikosti, imajo to navedeno v opisu obleke. Če ste pri izbiri velikosti v dilemi, nas kontaktirajte na info@rotateatelier.com in z veseljem vam bomo svetovali.
Obleke si lahko izposodite za 3 dni, 5 dni ali po dogovoru. Torbice si lahko izposodite za poljubno število dni oziroma po dogovoru.
Predlagamo vam, da naročilo za željeno obleko ali torbico oddate takoj, ko veste, da si jo želite imeti za vašo priložnost. Veliko oblek je zaenkrat samo v eni velikosti in vam zato žal ne moremo zagotoviti, da bo obleka vedno na voljo, zato si jo za svoj dogodek zagotovite čim prej. Naročilo seveda lahko oddate tudi par dni pred dogodkom, v kolikor menite, da bo vaš izbran kos na voljo.
Veliko oblek, tako novih kot tudi že izposojenih, bo mogoče kupiti. Obleke, ki jih bo mogoče kupiti, bodo dodatno označene, ko bodo na voljo za prodajo.
Sprejemamo kreditne kartice, Mastercard, Maestro ali Visa.
Obleko vam bomo dostavili na željen naslov preko GLS dostavne službe. Stroški dostave se dodatno zaračunajo. Na voljo pa je tudi osebni prevzem, ki je brezplačen, na prevzemnem mestu poslovalnice Enaa na naslovu: Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana.
Obleko ali torbico vrnete po istem postopku, kot ste jo prejeli. Obleko ali torbico, ki je bila osebno prevzeta na prevzemnem mestu Enaa zapakirano v originalno embalažo vrnete na prevzemno mesto Enaa. Obleko ali torbico, ki ste jo prejeli prejeli preko našega dostavljavca GLS zapakirajte v originalno embalažo, nanjo prilepite brezplačno povratnico, ki je priložena paketu in jo odnesite v najbližji GLS paketomat oziroma GLS paketno trgovino ali jo oddajte dostavljavcu GLS. Obleko brezplačno lahko vrnete tudi na prevzemno mesto Enaa.
V primeru zamude vračila vas prosimo, da nas nemudoma obvestite na info@rotateatelier.com, saj nam s tem omogočite lažjo organizacijo nadaljnjih izposoj. Za kasnejše vračilo zaračunavamo zamudnino, ki znaša 50% od cene 3-dnevnega najema za vsak dan zamude.
Za čiščenje oblek poskrbimo mi. Obleko prejmete, nosite, zapakirate nazaj v originalno embalažo in vrnete.
Seveda, obleke dostavljamo tudi izven Slovenije, in sicer v naslednje države: Avstrija, Nemčija, Luksemburg, Nizozemska, Belgija, Italija, Danska, Madžarska, Francija, Poljska, Češka, Slovaška, Litva, Monako, Hrvaška. V tem primeru gre za višje dostavne stroške ter drugačen časovni okvir izposoje.
Razumljivo je, da pri nošenju obleke ali torbice lahko pride do neželenih poškodb. Če obleko ali torbico poškodujete, nas o tem najprej obvestite na info@rotateatelier.com. Pridržujemo si pravico, da vsak dogodek obravnavamo posamično, naša čistilnica in šiviljstvo lahko popravita večino manjših poškodb. Preden vas obvestimo o morebitnih naslednjih korakih ali plačilih, bomo vsako poškodbo na oblačilu ali torbici pregledali. V primeru, ko je obleka ali torbica uničena, izgubljena, poškodovana ali raztrgana bolj, kot lahko pričakujemo pri običajni uporabi, bo vaša kreditna kartica nemudoma bremenjena za stroške popravila ali polnega nadomestila kupne cene obleke ali torbice.
V tem primeru vas prosimo, da poskusite svoje naročilo ponovno oddati. V kolikor naročila ne boste mogli izvesti, si zabeležite kakšna napaka se zgodi na spletni strani in nas kontaktirajte na info@rotateatelier.com.