Kako deluje

IZBERITE OBLEKO ALI TORBICO Obleke ali torbice lahko izberete na spletu, v kolikor si želite, pa si lahko rezervirate tudi termin za pomerjanje, ki je vsako sredo v fotografskem studiu Sandre Vidmar, na naslovu Ljubljanska cesta 68, 1230 Domžale. Na termin se lahko prijavite tukaj

IZPOSODITE SI OBLEKO ALI TORBICO Vašo izbiro dodajte v košarico in izpolnite vse potrebno do plačila in potrditve izposoje. Obleke si lahko izposodite za 3 dni, 5 dni ali po dogovoru. Prvi dan izposoje začne teči na dan, ko obleko prejmete. Torbice si lahko izposodite za poljubno število dni oziroma po dogovoru. Zadnji dan izposoje se šteje dan, ko je bila obleka osebno vrnjena na prevzemno mesto, oddana v GLS paketomat, GLS Paketno trgovino ali oddana GLS kurirju. V kolikor je zadnji dan izposoje sobota ali nedelja, mora biti obleka ali torbica oddana v ponedeljek dopoldne.

NOSITE OBLEKO ALI TORBICO Nosite obleko ali torbico na vašem dogodku in osupnite z vašim videzom!

VRNITE OBLEKO ALI TORBICO Obleko ali torbico, ki je bila osebno prevzeta na prevzemnem mestu Enaa zapakirajte v originalno embalažo in jo osebno vrnite na prevzemno mesto. Obleko ali torbico, ki ste jo prejeli preko našega dostavljavca GLS zapakirajte v originalno embalažo, nanjo prilepite brezplačno povratnico, ki je priložena paketu in jo odnesite v najbližji GLS paketomat oziroma GLS Paketno trgovino ali jo oddajte dostavljavcu GLS. Obleko brezplačno lahko vrnete tudi na prevzemno mesto Enaa. Oblek in torbic ne čistite, za čiščenje poskrbimo mi.

PONOVNA IZPOSOJA Oglejte si nove modne pridobitve in si izberite s čem boste očarali na prihodnjem dogodku.

Sledite nam na Instagramu

@rotateatelier